Athens whisky live

BELVANDA 

Η Bevanda LTD είναι μία εταιρεία χονδρεμπορίου με περισσότερα από 10 έτη δραστηριοποίησης στον χώρο των αποσταγμάτων. Με γεωγραφική κάλυψη σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, σκοπός της Bevanda είναι να παρέχει πλήρη και σωστή εξυπηρέτηση στους πελάτες της με υψηλά standard και σεβασμό προς το περιβάλλον. Πλέον, η εταιρεία Bevanda έχοντας προχωρήσει στην νέα εποχή, εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες των καταναλωτών, ξεκινώντας την δημιουργία ενός δικού της αποκλειστικού Brand Portfolio που καλύπτει όλες τις περιστάσεις κατανάλωσης. Από τα Super Premium Brands για Luxury Experience μέχρι την κατανάλωση ενός αλκοολούχου ποτού καθημερινά, είτε σκέτο είτε σε cocktail, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν, να αγαπήσουν και να ταυτιστούν με ένα από τα προϊόντα μας.

Με γνώμονα την υπεύθυνη και σωστή κατανάλωση αλκοόλ, σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων και εμπειριών.   

amvyx whisky live

Old Pulteney

Στις πιο βόρειες ακτές της Σκωτίας, όπου η Βόρεια Θάλασσα συναντά την ακτή Caithness υπάρχει μία πόλη που αποτελεί το σπίτι ενός Ουίσκι το οποίο περικλείει όλη την ατμόσφαιρα της περιοχής. Αποσταγμένο και ωριμασμένο δίπλα στην θάλασσα από το 1826, το ουίσκι μας ξεκουράζεται σε βαρέλια που τα βρέχει ένα θαλασσινό αεράκι που μεταφέρουν οι Αρκτικοί άνεμοι Κατά τη διάρκεια της ακμής του Wick ως πρωτεύουσας της ρέγγας της Ευρώπης, τα πλοία, στολισμένα με τις γενναιόδωρες, αστραφτερές ρέγγες της Σκωτίας (γνωστές τοπικά ως οι Ασημένιες Αγαπημένες), μετέφεραν επίσης ψαράδες στα κοπάδια τους. Εξουθενωμένοι μετά από βδομάδες κακουχιών ανοιχτής θάλασσας, οι θαρραλέοι ναυτικοί που προσγειώθηκαν με ασήμι δίπλα στο βαρέλι ανταμείφθηκαν με υγρό χρυσό από το βαρέλι. Από το 1826, το αποστακτήριο Pulteney έχει αντέξει ό,τι μπορεί να δεχθεί από την φύση ή τον άνθρωπο, συμπεριλαμβανομένων και 25 ετών απαγόρευσης. Το Old Pulteney είναι αδιαχώριστο από το πνεύμα της πόλης του λιμανιού που αποκαλεί πατρίδα και γι’ αυτό θα είναι πάντα Tο Θαλασσινό Malt.

Shanky’s Whip

Το Shanky’s Whip Black Irish Liqueur είναι αποσταγμένο, αναμειγμένο και εμφιαλωμένο στην Ιρλανδία. Είναι η ανάμειξη Ιρλανδέζικου Ουίσκι και Ιρλανδέζικων αποσταγμάτων που περιέχουν γεύσεις φυσικής βανίλιας και κρέμας με την προσθήκη καραμέλας. O Shanky ήταν ανέκαθεν ένας αντισυμβατικός τύπος. Του άρεσε το Ιρλανδέζικο Ουίσκι, αλλά τον ενοχλούσε το κάψιμο από το αλκοόλ – του άρεσε η Ιρλανδέζικη Κρέμα αλλά δεν του άρεσε η παχύρρευστη υφή της – και τέλος λάτρευε την Stout μπύρα που ήταν φυσικά μαύρη ! Τότε ήταν που του ήρθε η επιφοίτηση και γεννήθηκε το Shankys Whip. Η ανάμειξη Ιρλανδέζικου Ουίσκι με Ιρλανδέζικα Αποστάγματα με γεύσεις φυσικής βανίλιας και κρέμας και προσθήκη καραμέλας. Ο συνδυασμός όλων αυτών δημιουργεί ένα γευστικότατο ποτό που απολαμβάνεται σκέτο, σε κοκτέιλ ή με σόδα.

Hankey Bannister

Έχοντας ιδρυθεί στο West End του Λονδίνου το 1757, η επιχείρηση κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών έγινε δημοφιλής ικανοποιώντας τις γρήγορα αναπτυσσόμενες προτιμήσεις των γευσιγνωστών του Λονδίνου, τα αποκλειστικά κλαμπ του και το Royal Household. Από τον Prince Regent Ο William IV έως τον George VI, το απαράμιλλο σκωτσέζικο blended ουίσκι μας έχει σαγηνεύσει επιφανείς κύκλους. Τα άψογα διαπιστευτήρια του Hankey Bannister συνδέθηκαν και με τον Ουίνστον Τσόρτσιλ, τους Δούκες του Νόρφολκ και του Κουίνσμπερι, και τον θρύλο της λογοτεχνίας Evelyn Waugh. Σήμερα, δεν χρειάζεστε τίτλο για να απολαύσετε τη γεύση ενός αληθινού αριστοκράτη. Οι γνώστες του ουίσκι από όλα τα κοινωνικά στρώματα, σε περισσότερες από 40 χώρες, απολαμβάνουν την εξαιρετική και μεστή γεύση που ο Hankey και ο Bannister δούλεψαν τόσο σκληρά για να πετύχουν. Οι ιδρυτές του Ουίσκι αυτού, θα ήταν ευχαριστημένοι να μάθουν ότι το μοναδικό Σκωτσέζικο Blended τους εξακολουθεί να απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες με ποιότητα και χαρακτήρα σε όλο τον κόσμο.

whisky live athens logo

Το Whisky Live επανέρχεται στην Ελλάδα. Μια σπάνια εμπειρία γευσιγνωσίας ουίσκι και gin σας περιμένει!