whisky live athens logo

Το Whisky Live επανέρχεται στην Ελλάδα. Μια σπάνια εμπειρία γευσιγνωσίας ουίσκι και gin σας περιμένει!

Ένα διήμερο γεμάτο Whisky & Gin, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά!

Περισσότερες από 150 ετικέτες από Σκωτία, Ιρλανδία & Αμερική, ουίσκι γνωστά & άγνωστα, σπάνια & ιδιαίτερα αλλά και μερικά “διαμαντάκια” από τον υπόλοιπο κόσμο, προσφέρονται σε ένα whisky tasting event τόσο για τους μυημένους στον χρυσαφένιο αυτόν “βασιλιά” των αποσταγμάτων, όσο και σε αυτούς που θέλουν να ανακαλύψουν τα μυστικά του. Στο Whisky Live θα δοκιμάσουμε ουίσκι από μικρούς παραγωγούς με ιδιαίτερες εμφιαλώσεις, που βγάζουν μόνο λίγα και εκλεκτά μπουκάλια, αλλά και τα πιο ιδιαίτερα και limited edition ουίσκι από γνωστές εταιρείες κολοσσούς, ενώ για τους λάτρεις του τζιν θα βρούμε ένα Gin Garden με ιδιαίτερες ετικέτες προσφερόμενες για tasting.

Στις 4 & 5 Μαρτίου η απόλαυση θα φτάσει στο top στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με τον μεγαλύτερο διεθνή θεσμό εκδηλώσεων γύρω από το ουίσκι, το Whisky Live. Το Whisky Live, το οποίο αυτή τη στιγμή γίνεται σε περισσότερες από 30 πόλεις παγκοσμίως, ξεκίνησε από το Τόκιο και το Λονδίνο το 2000 και θεωρείται το μεγαλύτερο και μακροβιότερο event ουίσκι σε όλο τον κόσμο.

Στο Whisky Live Athens μπορούμε να βρούμε επίσης ένα αποκλειστικό Liqueur Shop από την Cava Nektar, όπου θα μπορείτε να προμηθευτείτε τις ετικέτες που δοκιμάζετε καθώς και premium εμφιαλώσεις σε ειδικές τιμές, το Cocktail Street, όπου εξαιρετικοί mixologists θα ετοιμάζουν γνωστά και αγαπημένα cocktails καθώς και το Street Food Corner με πεντανόστιμες λιχουδιές για να συνοδεύσουμε το ποτό μας.

ΕΚΘΕΤΕΣ

Whisky Live - BACARDI GREECE LOGO 1
CONCEPTS whisky live
Whisky Live - glasses

TASTINGS

Περισσότερες από 150 ετικέτες από Σκωτία, Ιρλανδία & Αμερική

Whisky Live - tastings icon

SEMINARS

Σεμινάρια από ανθρώπους του χώρου με χρήσιμες πληροφορίες και γευστικές δοκιμές

Whisky Live - vip

VIP ROOM

Εκλεκτές ετικέτες, το κόστος των οποίων κυμαίνεται από 200 έως και 800 ευρώ το μπουκάλι

Whisky Live - gin icon

GIN GARDEN

Με ιδιαίτερες ετικέτες gin και gin tonic προσφερόμενες για tasting

Whisky Live - bottles icon

LIQUEUR SHOP

Από την Cava Nektar, όπου θα μπορείτε να προμηθευτείτε τις ετικέτες που δοκιμάζετε καθώς και premium εμφιαλώσεις σε ειδικές τιμές

Whisky Live - cocktail icon

COCKTAIL STREET

Εξαιρετικοί mixologists θα ετοιμάζουν γνωστά και αγαπημένα cocktails

whisky live greece 2023

Το ουίσκι δεν θέλει βιασύνη και άγχος. Θέλει να είσαι χαλαρός, να φέρεις το ποτήρι κοντά στη μύτη και να ανακαλύψεις τα αρώματά του αργά και σταθερά. Όποτε είσαι έτοιμος, να πάρεις μια γεμάτη γουλιά στο στόμα, χωρίς να την καταπιείς αμέσως. Να την αφήσεις για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ενεργοποιηθούν οι αδένες και έτσι να νιώσεις κάθε γεύση από το uisge beatha, όπως λέγεται το ουίσκι στη γλώσσα των Σκώτων Κελτών και σημαίνει “το νερό της ζωής”.
Το ουίσκι δεν είναι “fast drink”. Είναι απόλαυση.

po boys whisky live

Cava Nektar

Από το 1982 μέχρι και σήμερα, η Κάβα Νέκταρ έχει αναδειχθεί σε μία από τις κυριότερες εταιρίες ποτών, αναψυκτικών και κρασιών στον τομέα της χονδρικής και της λιανικής πώλησης.
Σε ένα μοναδικής αρχιτεκτονικής αισθητικής κατάστημα, εκεί που χτυπά η καρδιά της Αθήνας, η Κάβα Νέκταρ συγκεντρώνει την μεγαλύτερη συλλογή εκλεκτών προϊόντων, παρουσιάζοντας κλασσικές αλλά και νέες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς.
Πάνω από 3000 ετικέτες classic και upscale brands ποτών, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, φιλοξενούνται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού 121 και σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε.
po boys whisky live
Whisky Live - bbq

PO’ BOYS

Το πρώτο αυθεντικό BBQ Joint στην Αθήνα, που σερβίρει σιγοκαπνιστά κρέατα κατευθείαν από το custom smoker του σε μερίδες, burgers, po’ boys, bao buns και tacos. Σε λίγες μέρες θα γιορτάσει τα πέντε χρόνια στο δικό του χώρο στου Ψυρρή.

Cocoowa-Wild-Chocolate
Whisky Live - chocolate

cocoowa

Η cocoowa είναι μια γευστική υπενθύμιση στη μνήμη σου.
Πωλείται ως βάλσαμο για το στρες· αντίδοτο για τον έρωτα….
Είναι ένα εφηβικό φιλί γεμάτο πάθος.
Σέξι – νοσταλγική – αντικείμενο φαντασίας για μεγάλα παιδιά!

  • SMOKED CARAMEL
  • EXOTIC CARAMEL