Ένα διήμερο γεμάτο Whisky αλλά και Gin, στο μεγαλύτερο whisky tasting event στην Ελλάδα!

Περισσότερες από 250 ετικέτες από Σκωτία, Ιρλανδία & Αμερική, ουίσκι γνωστά & άγνωστα, σπάνια & ιδιαίτερα αλλά και μερικά “διαμαντάκια” από τον υπόλοιπο κόσμο, προσφέρονται σε ένα whisky tasting event τόσο για τους μυημένους στον χρυσαφένιο αυτόν “βασιλιά” των αποσταγμάτων, όσο και σε αυτούς που θέλουν να ανακαλύψουν τα μυστικά του. Στο Whisky Live θα δοκιμάσουμε ουίσκι από μικρούς παραγωγούς με ιδιαίτερες εμφιαλώσεις, που βγάζουν μόνο λίγα και εκλεκτά μπουκάλια, αλλά και τα πιο ιδιαίτερα και limited edition ουίσκι από γνωστές εταιρείες κολοσσούς, ενώ για τους λάτρεις του τζιν θα βρούμε ένα Gin Garden με ιδιαίτερες ετικέτες προσφερόμενες για tasting.

Στις 2 & 3 Μαρτίου η απόλαυση θα φτάσει στο top στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με τον μεγαλύτερο διεθνή θεσμό εκδηλώσεων γύρω από το ουίσκι, το Whisky Live. Το Whisky Live, το οποίο αυτή τη στιγμή γίνεται σε περισσότερες από 30 πόλεις παγκοσμίως, ξεκίνησε από το Τόκιο και το Λονδίνο το 2000 και θεωρείται το μεγαλύτερο και μακροβιότερο event ουίσκι σε όλο τον κόσμο.

Στο Whisky Live Athens μπορούμε να βρούμε επίσης ένα αποκλειστικό Liqueur Shop, όπου θα μπορείτε να προμηθευτείτε τις ετικέτες που δοκιμάζετε καθώς και premium εμφιαλώσεις σε ειδικές τιμές, το Cocktail Street, όπου εξαιρετικοί mixologists θα ετοιμάζουν γνωστά και αγαπημένα cocktails καθώς και το Street Food Corner με πεντανόστιμες λιχουδιές για να συνοδεύσουμε το ποτό μας.

Whisky Live - glasses

TASTINGS

Περισσότερες από 150 ετικέτες από Σκωτία, Ιρλανδία & Αμερική

Whisky Live - tastings icon

SEMINARS

Σεμινάρια από ανθρώπους του χώρου με χρήσιμες πληροφορίες και γευστικές δοκιμές

Whisky Live - vip

VIP ROOM

Εκλεκτές ετικέτες, το κόστος των οποίων κυμαίνεται από 200 έως και 800 ευρώ το μπουκάλι

Whisky Live - gin icon

GIN GARDEN

Με ιδιαίτερες ετικέτες gin και gin tonic προσφερόμενες για tasting

Whisky Live - bottles icon

LIQUEUR SHOP

Από την Cava Nektar, όπου θα μπορείτε να προμηθευτείτε τις ετικέτες που δοκιμάζετε καθώς και premium εμφιαλώσεις σε ειδικές τιμές

Whisky Live - cocktail icon

COCKTAIL STREET &
FOOD CORNER

Υπέροχα cocktails και πεντανόστιμo φαγητό, για ένα… γευστικό διάλειμμα

ΕΚΘΕΤΕΣ

Whisky Live - BACARDI GREECE LOGO 1
CONCEPTS whisky live
Whisky Live - bevandaltd logo
Whisky Live - grains2drops
WHISKY LIVE ATHENS VIP
whisky live athens logo

Το Whisky Live επανέρχεται στην Ελλάδα. Μια σπάνια εμπειρία γευσιγνωσίας ουίσκι και gin σας περιμένει!